lørdag den 16. oktober 2010

Mylderbæ på dsb manér..

Kender i det hvor man kan lugte en dunst af lort, og straks bliver bange for man har skidt i bukserne uden at have bemærket det selv?
Igår drak jeg virkelig meget kaffe, og nu er min mave ude af kurs. Jeg har mylderbæ på dsb manér. Ja, jeg sidder i toget på vej til København og slusen er åben, lille peter vil i skole, ryggen skal tømmes, træstammen skal lægges. Flere gange åbenbart.

Min veninde siger jeg har en hæmoride fordi jeg presser når jeg skider. Hvis det er sandt, så ved jeg ikke hvad egentlig. Jeg presser hver eneste gang, og troede da egentlig det var meget normalt? Men man kan sige det er en form for forberedelse til at presse en 5 kilos fedtklump af en baby ud.

Du tænker måske, er hende der bloggeren lidt lortefikseret? Gud fri mig vel, gu' er jeg så! Lort er noget af det mest naturlige i verden, og derfor burde man kunne snakke åbent om det - så det ikke bliver tabu, hvilket det er nu. Hvis du føler for at snakke om din sidste pølle så gør det dog, du bliver ikke straffet af Satan for de "beskidte" ord - der desuden også skider. Vi skider allesammen. Er det egentlig ikke en smuk tanke at vi alle har det tilfælles at skide?..

Så er den lort lagt.

1 kommentar:

  1. Skidestærkt. Bryd tabuen.
    Skrevet som anonym?!

    SvarSlet