lørdag den 27. februar 2010

Generation Y

Velkommen til generation Y.
Trak ned i dine bukser, og start på en ny.

Du har én mulighed, for at leve livet trygt.
Så dæk dine øjne, og gem så din frygt.

De sultne ulve venter på du giver op,
og når først det sker, så ejer de din krop.

Så er du ikke humanisk, men kun material,
og defineres som et udskud og særdeles speciel.

Velkommen til generation Y.
Vi er deres fremtid - det her er vores by.


søndag den 21. februar 2010

Dating in the dark - et fritzl pift

Snart er der premiere på et nyt program på kanal 5, kaldt dating in the dark. Et program hvor to mennesker skal date hinanden, uden muligheden for at se hinanden, men snakke og røre. Og når de så har datet i det mørklagte rum, skal de mødes med lyset tændt.

Som evig pessimist tænker jeg: hvorfor ikke bare drikke sig hammer lam i byen? Chancen for du "dater i mørke" når du er stiv, er rimelig stor. Ofte er det selv sket for mig selv, at jeg er vågnet op i en brandert ved siden af en fyr, som så lidt... anderledes ud, end jeg havde regnet med.
Er byture rent faktisk det samme som at date i mørke?


Jeg kan godt lide konceptet med programmet. Det er et program der faktisk kan lære os noget, om det indre. De har fat i den lange ende, i forhold til Single liv. Single liv var måske en relativ god reality idé. Men det var som om der gik noget galt da mudder manden Sidney Lee trådte ind i billedet. Men hvilket billede bliver ikke ødelagt når han er til stede?
Når min mor skal vælge hvad hun vil se i fjernsynet, leder hun efter tv-programmer hvor Sidney Lee IKKE er med, og så ved hun at der kan regnes for at være en smule kvalitet tilstede..

Oh well.. Et program om kærlighed, og kemi. Men hvad sker der når de ved et uheld sætter far og datter ind i samme rum, i uvished om incest snart vil udspille sig over skærmen. - Det sker nok aldrig, men det kunne da give programmet et pift. Et etisk forkert pift.. Et Fritzl pift.

Et tv-program med utrolige mange muligheder. Sæt Adolf Hitler og Anne Frank i samme mørklagte rum, og verdensfreden er på plads. Medmindre de når at mærke sig frem til jødekrøller og nazi-strakte arme. Så stopper romancen..

Ja, mange ting kunne gå galt, men jeg tror nu bare det er min syrede fantasi der løber af med mig nu.
I kan sagtens se programmet uden at være bange for incest og verdenskrig.. Det ved jeg hvertfald at jeg vil gøre.


God fornøjelse.

tirsdag den 16. februar 2010

De vilde kaniner

Bad boys, bad boys. What ya gonna do when they come for you?

Som det stykke chokolade du lyster efter, men ikke må spise. Som den smøg der kalder på dig igen og igen.
Og vi ved jo godt inderst inde at man bare skulle tage et æble eller en rugbrødsmad - fordi det er bedre for os... men hvad er det sjove i det?

Farlige drenge er en dårlig vane. Det er et fakt.
Vi ved hvordan de kan lege med vores føleleser. Manipulere, kommandere og kassere.
Hvordan kan det være at vi igen og igen udsætter os selv for samme rådne typer, når vi ved der findes meget bedre?

Jeg har selv den tendens til at skubbe alle gode fyre væk. Selvom jeg udmærket ved de ville være rigtig gode for mig, så mistet jeg interessen med det samme.
Måske fordi de er opnålige og man ved hvor man har dem. Hvilket egentlig burde være et turn on - men er selve jagten tildels det der gør det hele mere spændende? Og det at man ikke ved om han er ude med en ny pige næste dag?

Kan det virkelig passe at vi er så nemme og dumme? Vi sender et budskab ud til fyrene om at vi gerne vil have en fyr der skider på os. Hvilket de så gør - og så brokker vi os over det bagefter.

Er det rent faktisk vores egen skyld?