søndag den 21. februar 2010

Dating in the dark - et fritzl pift

Snart er der premiere på et nyt program på kanal 5, kaldt dating in the dark. Et program hvor to mennesker skal date hinanden, uden muligheden for at se hinanden, men snakke og røre. Og når de så har datet i det mørklagte rum, skal de mødes med lyset tændt.

Som evig pessimist tænker jeg: hvorfor ikke bare drikke sig hammer lam i byen? Chancen for du "dater i mørke" når du er stiv, er rimelig stor. Ofte er det selv sket for mig selv, at jeg er vågnet op i en brandert ved siden af en fyr, som så lidt... anderledes ud, end jeg havde regnet med.
Er byture rent faktisk det samme som at date i mørke?


Jeg kan godt lide konceptet med programmet. Det er et program der faktisk kan lære os noget, om det indre. De har fat i den lange ende, i forhold til Single liv. Single liv var måske en relativ god reality idé. Men det var som om der gik noget galt da mudder manden Sidney Lee trådte ind i billedet. Men hvilket billede bliver ikke ødelagt når han er til stede?
Når min mor skal vælge hvad hun vil se i fjernsynet, leder hun efter tv-programmer hvor Sidney Lee IKKE er med, og så ved hun at der kan regnes for at være en smule kvalitet tilstede..

Oh well.. Et program om kærlighed, og kemi. Men hvad sker der når de ved et uheld sætter far og datter ind i samme rum, i uvished om incest snart vil udspille sig over skærmen. - Det sker nok aldrig, men det kunne da give programmet et pift. Et etisk forkert pift.. Et Fritzl pift.

Et tv-program med utrolige mange muligheder. Sæt Adolf Hitler og Anne Frank i samme mørklagte rum, og verdensfreden er på plads. Medmindre de når at mærke sig frem til jødekrøller og nazi-strakte arme. Så stopper romancen..

Ja, mange ting kunne gå galt, men jeg tror nu bare det er min syrede fantasi der løber af med mig nu.
I kan sagtens se programmet uden at være bange for incest og verdenskrig.. Det ved jeg hvertfald at jeg vil gøre.


God fornøjelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar