tirsdag den 27. juli 2010

Jeg keder mig

Når jeg keder mig så keder jeg mig rigtig meget.
Har formået at tage en opvask, og nydt det! Skandale.
Har formået at ryge en pakke smøger, og nydt det! Normalt.
Har formået at skide i fred, og nydt det. Dejligt.
Har formået at ignorere min egen kropslugt, og nydt det. Fremragende.

torsdag den 22. juli 2010

At få en kæresteAt få en kæreste er som at holde en prut inde man gerne vil slå.
Nu er man pludselig ikke single mere, og det er nu forbudt at flirte, kysse, knalde med andre fyre. Man skal opføre sig feminint heletiden. Man må ikke bøvse, prutte og fortælle at ens fisse klør, for det er ikke noget der altid falder i god jord. Man vil så gerne være den perfekte kæreste, og jeg er sikker på at de fleste kvinder har det på samme måde: Vi vil bare gøre dem glade. Vi giver dem alt det sex de vil ha, og bliver derefter beskyldt for at være nymfoman. Vi spiser mindre potioner mad, for gud forbyde hvis vi spiser ligeså meget som ham, og bliver beskyldt for at have anoreksi.
At have en kæreste er svært. Det kræver arbejde. Det er en dans på roser, hvis altså roserne har torne.
Min kæreste har frarøvet min feminisme. Jeg vil gøre alt for ham. Jeg vil føje mig. Udfylde hans behov. Jeg er transformeret til en husmor.

Men der er nu også gode ting ved at få en kæreste. Der er en der tænder på dig, hygger om dig, og forhåbentligt elsker dig. Amen.

tirsdag den 20. juli 2010

Disse ord jeg skriver


Hvis jeg kunne flyve,
ville jeg ønske at ku' gå.
Hvis jeg var for lille,
ville jeg ønske at ku' nå. 

Jeg er ikke mere - 
end hvad jeg gør mig til. 
Egoistisk så at sige,
red mig hvis du vil. 

Jeg er ikke mere værd, 
end gråd og glædes iver.
Jeg er ikke mere værd,
end disse ord jeg skriver. 


torsdag den 8. juli 2010

Moeg

Graeske maend er laekre. Hvertfald den bedre halvdel.
Jeg derimod ligner en tysk-turist-matrone der har foedt 16 boern, og det 17ene er paa vej. Det forklare hvertfald min mave, men ikke saa meget andet.
Jeg er midlertidigt startet paa en kur bestaaende af feta ost og ztatziki, hvilket bestemt hjaelper det 17ene barn paa vej.

Har faaet roede plamager over hele kroppen fordi jeg naegtede at tage solcreme paa. Jeg tror stadig paa et bedre liv, dermed at solcreme er en ond dille der oensker os alle blege og.. danske.
Tidligere idag laa jeg toploes paa stranden for foerste gang. Jeg tog mig selv i at taenke: Fuck hvor er du feministisk. - Ja det er de smaa ting jeg glaeder mig over, for siden jeg har faaet en kaerste er jeg blevet fraroevet min feministiske kampaand. Jeg kan pludselig godt lide at goere rent, lave mad, pussenusse og fortaelle ham hvor dygtig han er.
Satans til maend.

Nu gider jeg ikke skrive mere aa, ae og oe. So long suckers. You can find me in greece!