onsdag den 20. januar 2010

Jagten på de perfekte strømpebukser


Hvis du er en kvinde, kender du højst sandsynligt til den næsten mulige opgave i at finde det perfekte par strømpebukser.
Du kan få alle slags farver og former, og det tager ikke længere end et par sekunder at udpeje. Om du er til sorte, mønstrede, gennemsigtige, strikkede.. De er lige på hylden, klar til brug. Om du er til dem der stopper på låret og oser af sex, dem der holder dig godt varm hele vejen op og ned, eller netstrømper bare til blær og lir. Lige der på hylden.

Nej, det store problem med strømpebukser er pasform og holdbarhed. Noget du først finder ud af, når du har prøvet dem på - og har brugt din tid og penge på.
Oftest finder du ud af at dine lange ben slet ikke kan være der, at din lidt større end gennemsnitlige bagdel falder ud eller noget helt tredje. I desperate situationer bruger du måske disse strømperbukser, fordi du ikke lige har andet ved hånden, og virkelig har brug for et par strømpebukser. Andre gange tager du springet og tager afsted i bare ben, bevidst på at du helt sikkert kommer til at fryse.
Overskudsmennesket ville gå ud og købe et par nye, og prøve igen.. og igen.

Så en dag, finder du de flotteste og rareste strømpebukser, som du bare elsker. Det fantastiske sker, at de faktisk holder længere end én weekend. Du går dem til, og efterhånden passer de bedre og bedre, indtil! Indtil et lille hul på knæet blotter sig. Det bliver størrere og størrere, og til sidst er de lige til at smide ud. Og så er det på den igen..

Sådan er livet desværre. Men kvinde, fat mod og giv ikke op. En dag finder du et par strømpebukser du kan blive gammel med. Som måske ikke er helt perfekt i mønstret, men er vidunderlige lige som de er....

mandag den 18. januar 2010

Du har da også en flot tissemand..

Børnevenlig censur.

Dirty dirty talk. Det er da noget jeg er fuldstændig uinformeret om. Hvad er der dog sket i min opdragelse!
Selvfølgelig skal nogle mennesker tænde på noget som: "*** *** overknalde dig, *** min sten hårde pik.. "
Og hvis du nu en dag skulle overraskes med sådan en poetisk strøm af ord fra din elsker, har jeg erfaret at det altid er godt at have en replik i baglommen. Tænker du nu, åh nej jeg kan ikke finde på nogle! Så bare rolig, jeg er til rådighed.

Dirty talk redningsreplik number one:
Du har da også en flot tissemand..

..Så skulle den være hjemme.

Bedste dirty talk oplevelse for mig; Jeg modtager en besked med indhold: "Hvad har du på?"
Heldigvis for mig har jeg set mange Hollywood film, og ved derfor at man faktisk ikke bare skal skrive hvad man har på, for det lyder jo overhovedet ikke sexet at skrive sweater og leggings. Niks! Man skal satme være kreativ. Jeg tænkte så det knagede, og sammensatte ord og lyde inde i mit hovede som aldrig før. Dette skulle være perfekt. Mit svar: ..."Jeg er smurt ind i lort"